Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Amerikaans talent Osundina kijkt uit naar tweede seizoen in Dordrecht

 

Feyenoord verlengt de verhuurperiode van Korede Osundina aan FC Dordrecht voor het komende seizoen. De 20-jarige aanvaller, die vorig jaar door Feyenoord werd overgenomen van Orange County SC, zal opnieuw uitkomen voor de Schapenkoppen.

Via sociale media deelde FC Dordrecht een video waarin Osundina zijn enthousiasme uit: "Beste fans van FC Dordrecht, ik blijf hier nog een jaar. Ik kijk ernaar uit om meer doelpunten en assists te maken en meer overwinningen te boeken. Tot snel."

De Amerikaanse spits had een productief debuutseizoen bij Dordrecht met 4 doelpunten en 5 assists in 31 wedstrijden. Zijn terugkeer werd al verwacht toen hij eind vorige maand weer meetrainde met het team.

Deze verhuur is onderdeel van de hernieuwde samenwerking tussen Feyenoord en FC Dordrecht. Vorig seizoen leende Feyenoord meerdere spelers uit aan de KKD-club, waaronder Shiloh 't Zand, Ilias Sebaoui en Antef Tsoungui. Deze samenwerking bleek succesvol; Dordrecht miste op een haar na promotie naar de Eredivisie.

Melvin Boel, voorheen trainer van Feyenoord O21, is sinds deze zomer aangesteld als hoofdcoach van FC Dordrecht.