Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Doelpuntrijke Derby: FC Dordrecht vs Excelsior Rotterdam

 

Vanavond om 20:00 uur ontbrandt de regioderby tussen FC Dordrecht en Excelsior Rotterdam. Met een geschiedenis van doelpuntrijke ontmoetingen belooft het een spectaculaire wedstrijd te worden!

FC Dordrecht: Zoekend naar Vorm Na een nipte nederlaag tegen FC Volendam, waar kansen op de paal en lat eindigden, zoekt trainer Melvin Boel naar herstel. Het team toonde potentie, maar miste de beslissende afronding.

Excelsior: Hernieuwde Energie Na een moeizame start in de Keuken Kampioen Divisie heeft Excelsior de weg omhoog gevonden. Een 0-5 zege tegen ADO Den Haag markeerde een keerpunt. Met topscorer Richie Omorowa (6 goals) en assistkoning Noah Naujoks (4 assists) vormen ze een geduchte tegenstander.

Historische Balans In 52 eerdere ontmoetingen heeft Excelsior een licht voordeel met 24 overwinningen tegen 15 voor Dordrecht en 13 gelijkspelen. Het laatste duel in 2021 eindigde in 1-1.

Na drie jaar kruisen de rivalen weer de degens. FC Dordrecht is vastbesloten om voor eigen publiek de drie punten te pakken!

Arbitrage Robin Hensgens leidt het duel, bijgestaan door Beijer en Janssen. Kuipers is de vierde official.