Fan van FC Dordrecht
Nieuws

FC Dordrecht en Koninklijke Van Twist zetten partnerschap voort

 

FC Dordrecht en Koninklijke Van Twist hebben besloten hun samenwerking met twee jaar te verlengen. Deze voortzetting bouwt voort op een partnerschap dat in 2022 begon, met een focus op energie-gerelateerde thema's.

Leon Vlemmings van FC Dordrecht benadrukt het belang van deze overeenkomst: "Deze verlenging markeert een belangrijke stap in de groei van FC Dordrecht en onze partnerschappen. Sinds 2022 hebben we een waardevolle samenwerking opgebouwd rondom het thema energie. We zijn verheugd om dit verder uit te bouwen met Koninklijke Van Twist, een gerespecteerd Dordts familiebedrijf dat al sinds 1836 bestaat."

Norbert van Twist, eigenaar van Koninklijke Van Twist, deelt zijn perspectief: "Als Dordts bedrijf zijn we verheugd onze band met FC Dordrecht te verstevigen. De duurzame ambities van de club sluiten naadloos aan bij onze visie. Deze samenwerking biedt ons toegang tot een netwerk van dynamische regionale bedrijven. Bovendien stelt het initiatief 'Energiek Dordt' ons in staat bij te dragen aan de toekomstige ontwikkeling van Dordrecht en de Drechtsteden."

Deze hernieuwde samenwerking onderstreept de wederzijdse toewijding aan lokale ontwikkeling en duurzaamheid, waarbij beide partijen voortbouwen op hun gedeelde Dordtse wortels.