Fan van FC Dordrecht
Nieuws

FC Dordrecht lijdt nederlaag in Volendam

In het pittoreske Volendam, bekend om zijn muzikale talenten, leed FC Dordrecht een 2-0 nederlaag tegen de plaatselijke FC. Ondanks een veelbelovend begin, waarin debutant Gabriele Parlanti zijn opwachting maakte en Joep van der Sluijs de lat raakte, wist de thuisploeg de overhand te krijgen.

Robert Mühren opende de score met een knappe kopbal, waarna Bilal Ould-Chikh vlak voor rust de marge verdubbelde. Ondanks de inbreng van Jop van der Avert, die zijn 100e wedstrijd voor Dordrecht speelde, bleef een ommekeer uit in de tweede helft.

Doelman Liam Bossin hield zijn team meermaals in de wedstrijd, terwijl aan de andere kant Korede Osundina de grootste kans voor de bezoekers onbenut liet in een één-op-één situatie met keeper Barry Louwers.

Na vier minuten blessuretijd floot scheidsrechter Richard Martens af, waarmee een einde kwam aan een teleurstellende avond voor de Schapekoppen. FC Dordrecht keert puntloos huiswaarts, maar kijkt al vooruit naar de thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam komende vrijdag.