Fan van FC Dordrecht
Nieuws

FC Dordrecht Rond Technische Staf Verder Af

 

De technische staf van FC Dordrecht voor het nieuwe seizoen krijgt steeds duidelijker vorm. Na de aanstelling van Melvin Boel als hoofdtrainer, heeft de club nu ook Rick Adjei aangetrokken als assistent-trainer.

De 40-jarige Adjei maakt de overstap van de Amerikaanse topamateur SteDoCo. Hij wordt door Feyenoord gedetacheerd bij FC Dordrecht in het kader van de samenwerking tussen de twee clubs. Adjei zal zich komend seizoen volledig richten op zijn nieuwe rol bij de Dordtse eerstedivisionist.

"Er wachten mooie uitdagingen bij FC Dordrecht en ik wil hier graag mijn bijdrage aan leveren," aldus Adjei. "Ik verheug me op de samenwerking met Melvin Boel, de rest van de staf en natuurlijk de spelersgroep."

Mark Ruijl, Head of Global Football bij Feyenoord, is ervan overtuigd dat Adjei van toegevoegde waarde kan zijn: "Rick heeft al de nodige ervaring opgedaan in de top van het amateurvoetbal. We denken dat zijn frisse blik, energie en ambitie van grote waarde kunnen zijn als assistent van Melvin."

Adjei stopte in 2014 als profvoetballer en ging meteen aan de slag als trainer. Na periodes bij amateurclubs als Achilles Veen, GVV Unitas en Kozakken Boys was hij sinds 2022 hoofdtrainer bij SteDoCo. Op 24 juni staat zijn eerste training als assistent bij FC Dordrecht op het programma.