Fan van FC Dordrecht
Nieuws

FC Dordrecht verslaat Cambuur in snelle actie

FC Dordrecht heeft thuis met 2-0 gewonnen van SC Cambuur. De thuisploeg besliste de wedstrijd in een korte periode van vijf minuten in de eerste helft.

Na een vroege kans voor Cambuur, nam Dordrecht de leiding. In de 14e minuut kopte Devin Haen raak uit een hoekschop. Slechts drie minuten later verdubbelde Joep van der Sluijs de voorsprong na goed voorbereidend werk van Rocco Shein.

Ondanks meer balbezit voor Cambuur, creëerde Dordrecht de grootste kansen in de eerste helft. Na rust kalmeerde het spel, met weinig noemenswaardige acties van beide kanten.

In de slotfase kreeg Cambuur via Michael de Leeuw nog een grote kans, maar Dordrecht-doelman Liam Bossin voorkwam de aansluitingstreffer. De wedstrijd eindigde tumultueus met rode kaarten voor Bryant Nieling (Dordrecht) en Ben Scholte (Cambuur).

Met deze overwinning verstevigt FC Dordrecht zijn positie in de Keuken Kampioen Divisie.