Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Feyenoord zegeviert in eerste oefenduel onder Priske

Feyenoord heeft onder leiding van nieuwe trainer Brian Priske een overtuigende 0-4 overwinning geboekt op FC Dordrecht in hun eerste oefenwedstrijd. De Rotterdammers, die in een 3-4-3 formatie speelden, domineerden de wedstrijd met doelpunten van Calvin Stengs, Ayase Ueda, Bart Nieuwkoop en Ilias Sebaoui.

Hoewel Dordrecht de eerste kans kreeg via Korede Osundina, nam Feyenoord al snel het initiatief. Na enkele gemiste kansen opende Stengs de score met een subtiele afwerking na een assist van Antoni Milambo. Ueda verdubbelde de voorsprong kort daarna, profiterend van Feyenoords hoge druk. Nog voor rust kopte Nieuwkoop de 0-3 binnen.

In de tweede helft zette Priske een volledig nieuw elftal neer. Ondanks een gemiste kans van Nesto Groen, wist Feyenoord de score verder uit te bouwen. Sebaoui, die vorig seizoen nog voor Dordrecht speelde, zette de eindstand op 0-4 na goed voorbereidend werk van Givairo Read.

Deze overtuigende zege markeert een positief begin van Priskes tijdperk bij Feyenoord, met veelbelovende prestaties van zowel gevestigde namen als nieuwkomers.