Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Slory ziet kans op groei bij FC Dordrecht

 

Jaden Slory, een beloftevolle aanvaller van Feyenoord, is dit seizoen uitgeleend aan FC Dordrecht. In de Keuken Kampioen Divisie krijgt hij de kans om onder leiding van coach Melvin Boel ervaring op te doen. In een interview met het Algemeen Dagblad deelt Slory zijn ambities.

De 19-jarige spits kende een vliegende start bij zijn nieuwe club. "Binnen een week na mijn komst mocht ik al mijn debuut maken. Dat was een geweldige ervaring," vertelt Slory enthousiast. Hij is het eens met supporters die stelden dat een derde seizoen in Jong Feyenoord zijn ontwikkeling zou remmen. "De Keuken Kampioen Divisie biedt mij een nieuwe uitdaging. Hier kan ik mijn kwaliteiten echt tonen," zegt hij vastberaden.

Slory laat zich inspireren door eerdere succesvolle samenwerkingen tussen FC Dordrecht en Feyenoord. Hij verwijst naar Shiloh 't Zand, die werd uitgeroepen tot beste talent in de Keuken Kampioen Divisie. "Shiloh's prestaties laten zien wat er mogelijk is. Dat motiveert mij enorm," aldus Slory.

De jonge aanvaller krijgt steun van zijn vader, een oud-profvoetballer, die hem aanmoedigde de stap naar het seniorenvoetbal te maken. Slory's uiteindelijke doel is helder: "Ik wil me eerst verder ontwikkelen bij FC Dordrecht. Mijn droom is om uiteindelijk door te breken in Feyenoord's eerste elftal."