Nieuws

Telstar verslagen door Dordrecht

Telstar werd vrijdag met 2-0 verslagen door Dordrecht in de Eerste Divisie.

Beide doelpunten werden gescoord door Mathis Suray en René Kriwak.

Nadat één speler van het veld was gestuurd, speelde Dordrecht het duel af met 10 spelers aan hun zijde. In de 12e minuut van de wedstrijd kreeg Antef Tsoungui een rode kaart en moest de wedstrijd verlaten.

Pas in de 69e minuut, toen Kriwak scoorde, bijgestaan ​​door Ilias Bronkhorst, kreeg Dordrecht het eerste doelpunt. De stand werd 2-0 nadat Mathis Suray via John Hilton de bal voor Dordrecht scoorde.

Voor Telstar zijn dit 4 nederlagen op een rij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Telstar één wedstrijd gewonnen, één gelijkgespeeld en drie verloren, terwijl Dordrecht twee overwinningen, twee gelijke spelen en één nederlaag had.

Op zaterdag 23 december om 16.30 uur speelt Dordrecht een thuiswedstrijd tegen FC Emmen.